Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.42

Првата детска амабасада во светот Меѓаши наскоро со нов веб сајт
20 годишното работење и јубилејот кој го одбележавме на 29.04.2012 година беше причина да се размислува за редизајн на веб страната. За жал немавме финансии за такво нешто но за среќа Некстсенс компанијата која е долгогодишен подржувач на нашите активности уште еднаш ни излезе во пресрет и овојпат ја подготвуваат новата веб страна на Првата детска амабасада во светот Меѓаши.