Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.31

Добротворна акција на Action ParkЗа време на НВО Саемот која се оддржа од16-17 ноември 2007 Детската амбасада Меѓаши во соработка со Action Park организираше добротворна акција за децата од Детските работилници и од Дневниот центар за деца на улица кои земаа учество во програмата на НВО Саемот. За 70 деца, кои земаа учество во социокултурниот настан и другите активности организирани од Детската амбасада на Саемот, беше овозможена двочасовна бесплатна забава во Action Park на Скопскиот Саем.