Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.31


6-ти НВО СаемВо периодот 16-17 ноември во Скопје се оддржа шестиот НВО Саем. На саемот Детската амбасада-Меѓаши учествуваше во неколку настани меѓу кои беше и промоцијата на првата едиција на Позитивни примери на граѓанското општество во Македонија и Водичот за волонтирање- едиции кои се издадени во рамките на проектот “Поддршка на националниот граѓански форум/платформа“.